Lunt vejr giver efterårstravlhed på campingpladserne

Både Fyns Hoved Camping og Camp Hverringe har haft betydeligt flere gæster dette efterår. Arkivfoto: Kim Rune

Lunt vejr giver efterårstravlhed på campingpladserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To af kommunens campingpladser har oplevet betydeligt flere campinggæster dette efterår. Vejrguderne bærer en stor del af æren.

Nordøstfyn: Flere gæster. Mange flere endda. Sådan lyder det fra to af kommunens campingpladser midt i oktober. Da det fantastiske sommervejr fortsatte helt ind i efteråret, fortsatte campisterne nemlig også med at komme.

- Vi har haft væsentligt flere besøgende, og det har helt sikkert noget med vejret at gøre, fortæller lejrchef på Fyns Hoved Camping, Lars Okholm Hansen.

Han vil give et forsigtigt slag på tasken og sige, at der nok har været 40-50 procent flere besøgende, end der plejer, dette efterår.

- Mange kommer også bare lige for et par dage, fordi de har set, at vejrudsigten melder godt vejr, fortæller han.

Tomme hylder i butikken

Også på Camp Hverringe ved Bøgebjerg Strand har man haft travlt i efteråret.

- Det gode vejr har virkelig kunne mærkes. Vi har aldrig haft så mange gæster et efterår i min tid, fortæller lejrchef Torben Frydenlund Rasmussen.

- Vi har måttet have flere arbejdstimer, fordi vi ikke havde ansat personale til at skulle have så mange gæster.

Han har netop fået besked fra booking.com om, at campingpladsen styrter frem på bookingportalen og har over 300 procent flere bookinger af hytter i denne her uge i forhold til samme uge sidste år.

I modsætning til Fyns Hoved Camping, der holder åbent hele året, er efterårsferien den sidste uge Camp Hverringe holder åbent i år.

- Vi kommer til at have den mest tomme butik, vi nogensinde har haft, når vi lukker ned. Vi har jo ikke de store indkøb, når vi nærmer os lukning, men jeg skal love for, at nu begynder vi at have tomme hylder rundt omkring, så nu bliver vi nok nødt til at fylde op alligevel. Men det er kun glædeligt, konstaterer Torben Frydenlund Rasmussen.

Lunt vejr giver efterårstravlhed på campingpladserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce