Luksuslejligheder umulige at sælge


Luksuslejligheder umulige at sælge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Essex Developement har - tilsyneladende - stoppet salget af luksuslejligheder på 555-grunden

KERTEMINDE: Der er åbenbart grænser for, hvad fynske boligkøbere vil betale for en luksuslejlighed - også selv om den ligger med en smuk udsigt til Kerteminde Fjord.

I ret præcist et halvt år har Århus-firmaet Essex forsøgt at sælge sine 46 luksuslejligheder på den tidligere 555 fabriksgrund ud mod Vestergade gennem det lokale ejendomsmæglerfirma Home.

Lejlighederne har en størrelse på 114 og 124 kvadratmeter og har været udbudt til salg for i gennemsnit 27.000 kroner pr. kvadratmeter.

Til sammenligning lå den gennemsnitlige salgspris på et parcelhus i Kerteminde i andet kvartal af 2008, ifølge det uafhængige analysebureau Faktaboksen, på 14.342 kroner.

Under byggeriets opførelse kunne Essex fortælle, at ikke færre end 60 personer var skrevet på venteliste til en lejlighed, men til trods for massiv annoncering og flere meget velbesøgte åbent hus-arrangementer er det kun lykkedes at få solgt seks af lejlighederne.

Pludselig væk

Indtil i mandags figurerede de resterende 40 lejligheder til salg på ejendomsmæglernes fælles database, Boligsiden, med Home i Kerteminde som ejendomsmægler. Men mandag eftermiddag forsvandt de 40 lejligheder fra siden.

Ejendomsmægler Per Hansen bekræfter, at Home i Kerteminde ikke længere har lejlighederne i kommission.

- Vi har stoppet samarbejdet med Essex efter gensidig aftale, lyder den korte forklaring fra Per Hansen.

Han ønsker ikke at uddybe årsagen til det kuldsejlede samarbejde.

Hvad der nu skal ske med de resterende boliger er indtil videre et ubesvaret spørgsmål.

Selskabets direktør, Ole Blenstrup, har ikke ønsket at besvare Stiftstidendes henvendelse til selskabet.

Derfor er det i skrivende stund ikke muligt at få oplyst, om lejlighederne vil blive sat til salg gennem en anden ejendomsmægler eller eventuelt lejet ud til kostprisen - en løsning, som på det seneste har været set anvendt i andre byggeprojekter, som har vist sig vanskelige at sælge.

Lejlighederne på 555-grunden er ikke de eneste lejligheder i Kerteminde, som det har været svært at afhænde.

To lejligheder i Andresens Købmandsgård har været til salg meget længe - den ene i halvandet år og den anden i godt to år. Sidstnævnte er netop blevet sat ned i pris fra 1.095.000 til 995.000 kroner svarende til en nedsættelse på ni procent.

Luksuslejligheder umulige at sælge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce