Marslev/Holev: Siden 2008 har Marslev/Holev Lokaludvalg eksisteret som en selvbestaltet gruppe af mennesker, der har arbejdet for landsbyernes liv og virke. Der har ikke været formuleret nogen vedtægter eller holdt nogen generalforsamling, for der har reelt ikke været nogen forening.

Det kommer der nu, for hvis lokaludvalget i Marslev og Holev skal kunne få del i de midler, som er afsat til Kerteminde Kommunes landsbypolitik, er den også nødt til at være en forening.

Mandag den 25. januar holder Marslev/Holev Lokaludvalg derfor stiftende generalforsamling på Østfyns Produktionssskole på Marslev Byvej. Mødet begynder klokken 19, og det er håbet, at der er mange, der vil møde op for at være med, og at der blandt de fremmødte også vil være nogle, som vil træde ind i bestyrelsen.

Efter mødet er der mulighed for at få en rundvisning på Østfyns Produktionsskole, og der vil også blive serveret kaffe og kage.

Lokaludvalget i Marslev/Holev er sammen med de øvrige beboer - og sogneforeninger med i Kerteminde Landsbyråd. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.