Lokale dyrlæger med i nordisk samarbejde

Rynkeby Dyreklinik, som for fremtiden bliver til AniCura Rynkeby Dyreklinik, har 16 ansatte - heraf er de seks dyrlæger. PR-foto

Lokale dyrlæger med i nordisk samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde skal give bedre muligheder for veterinærmedicinsk udvikling og samarbejde til gavn for kæledyrsejere på Fyn. Rynkeby Dyreklinik bliver nu en del af AniCura.

Nordøstfyn: Rynkeby Dyreklinik bliver nu en del af AniCura, som er den største nordiske dyrlægekæde, som også har klinikker i blandt andet Sverige, Tyskland og Holland.

I forbindelse med, at Rynkeby Dyreklinik bliver en del af AniCura, skifter klinikken, som med over 140 års historie er en af de ældste dyreklinikker i Europa, navn til AniCura Rynkeby Dyreklinik.

Rynkeby Dyreklinik, som er en sammenslutning af tre tidligere klinikker på Fyn, har siden 2008 udelukkende fokuseret på smådyr. Fra 2009 har Rynkeby Dyreklinik også haft en afdeling i Nyborg, og der drives tillige en mindre klinik i Kerteminde. I alt er der 16 ansatte i Rynkeby Dyreklinik, hvoraf de 16 er dyrlæger.

Poul Borch Nielsen, der er daglig leder af Rynkeby Dyreklinik, forklarer, at klinikkerne ved at blive en del af AniCura nu får mulighed for at være med i forreste række.

- Ligesom i mange andre brancher er der efterhånden en række krav til, hvordan man skal holde sig på toppen - både rent fagligt for at kunne give dyrene og kunderne den optimale behandling og også administrativt. Vi får lettere adgang til specialister, efteruddannelse og et unikt kvalitetsprogram, der bidrager til at forbedre vores tilbud til kæledyrsejerne på Fyn, fortæller han.

- Samtidigt bliver vi del af et større netværk, som gør, at vi kan tilbyde en endnu bedre behandling, pointerer han.

- Vi kan ikke stå alene

Fremtidssikring er også en af årsagerne til, at Rynkeby Dyreklinik nu bliver en AniCura-klinik.

- Vi kan jo se med den teknologi, der kommer og al den viden, der er, så kan man ikke blive ved med at stå alene fremme i forreste række, understreger Poul Borch Nielsen.

Umiddelbart mener dyrlægen ikke, at dyreejerne kommer til at mærke, at Anicura overtager Rynkeby Dyreklinik.

- AniCura lægger stor vægt på, at de klinikker, de vil købe, fungerer godt. Derfor vil det være dumt at gå hen og lave en masse ting om. Derfor vil det fortsat være samme ledelse, samme medarbejdere og samme tilbud, mener han.

Den tidligere ejerkreds Poul Borch Nielsen, Jens Esmann og Johanne Aakjer vil også alle fremover være en del af dagligdagen og ledelsen på AniCura Rynkeby Dyreklinik.

Lokale dyrlæger med i nordisk samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce