Lokal-tv med ambitioner


Lokal-tv med ambitioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

tv: Munkebo Lokal TV vil sende til hele MLK-kommunen
NORDØSTFYN: Man skal kigge sig godt for for at finde Munkebo Lokal TV's lokaler i Bycentret.

MLTV, der sender lokal-tv på 11. år til omkring 2200 husstande i Munkebo, gør ikke meget for at reklamere for sig selv, men den beskedne facade snyder, for stationen har ambitioner - store ambitioner.

- Når kommunesammenlægningen kommer, vil det være oplagt at sende lokal-tv til hele storkommunen. Det er i hvert fald vores ambition, som dog vil kræve en større investering, end vi har mulighed for. Foreløbig har vi nedsat en arbejdsgruppe, som skal se på de tekniske muligheder for at gøre planen til virkelighed, fortæller stationsleder Børge Sørensen, der sammen med 12-14 frivillige og ulønnede medarbejdere driver stationen.

Før MLTV kan sende til alle borgere i storkommunen, skal der blandt andet investeres i en sender, der kan dække hele MLK-området fra Fyns Hoved i nord til Rønninge i syd.

En sender vil koste omkring 400.000 kroner, som stationen håber, den kommende storkommune vil donere. Til gengæld får kommunen et uvurderligt massemedie til sin rådighed, påpeger Børge Sørensen.

- Jeg ser nogle oplagte muligheder for kommunen i at kunne bruge vores info-kanal og tekst-tv til oplysninger og meddelelser til borgerne. Faktisk mener jeg, at det er en nødvendighed for nærdemokratiet i storkommunen, at vi får en lokal tv-station, som kan dække hele kommunen, siger Børge Sørensen.

Populære byrådsmøder

MLTV har i en årrække sendt tv fra byrådsmøderne i Munkebo, og udsendelserne, der sendes en time efter byrådet er gået hjem, er populære blandt seerne.

- Vi får utrolig megen respons fra seerne på vores udsendelser fra byrådsmøderne, fortæller Børge Sørensen, der mener, at udsendelserne er med til at skærpe politikernes argumentation.

- De kan ikke slippe af sted med bare at sige, at der er truffet beslutning i det og det udvalg, næh, de er tvunget til at redegøre for deres synspunkter. Samtidigt giver det politikerne en mulighed for at profilere sig og virkelig forklare, hvad de står for, fortæller Børge Sørensen.

- Vi hører faktisk også fra flere af politikerne, at de selv går hjem og ser udsendelsen lige efter mødet, supplerer tekniker Poul Erik Christoffersen.

Lokal-tv med ambitioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce