Langeskov: Frydenlund Motionsevent i Langeskov begyndte i år med sit første af 12 arrangementer og er allerede her i sit første leveår blevet kendt i løbekredse.

Fyns Cannonball Maraton Event - Fruens Bøge Maraton har nu inviteret Frydenlund Motionsvent til at være medarrangør af årets fynske påsketrippel. Det bliver Frydenlund Motionsevent, som lægger ud med det første løb på lørdag den 4. april.

Den Fynske Påsketrippel består af tre løb, som er arrangeret tre dage i træk. Første løb er lørdag i Langeskov. Andet løb er allerede dagen efter den 5. april. Denne gang er det Hollufgaard Cannonball Maraton, som lægger natur til ruten. Tredje og sidste løb afsluttes i Fruens Bøge og afvikles søndag den 6. april. Man kan vælge at deltage på maraton-distancen, men i år er det også muligt at deltage på halvmaraton-distancen. Alle, som gennemfører alle tre løb, får en trippelmedalje.

Frydenlund Motionsevent holder til på Frydenlund i Langeskov, hvor også Center for Vægttab holder til. I forbindelse med motionsventen den 4. april holder Center For Vægttab dørene åben, og alle er velkommen til at kigge forbi. Indehaver Suzy Wengel skal dog deltage i motionsventen og løber syv kilometer, inden hun atter er at finde i butikken på Frydenlund. Det er nemlig muligt at deltage på syv kilometer og 14 kilometer i Langeskov (mlfa).

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.