Kerteminde: Her i weekenden, hvor Lions Kertemindes årlige kunstudstilling finder sted i Kertemindehallen, er en særlig jubilæumsfakkel for Lions Club, der blev stiftet i USA for 100 år siden, tændt. Faklen er tændt for at indikere, at Lions Club Kerteminde er en del af noget større.

På udstillingen i denne weekend, som er den 29. udstilling, kan du se kunst fra 60 forskellige kunstere fra hele Fyn. Keramik, grafik, små og større skulpturer blander sig med smykker og malerier, og og på flere af standene har du få en snak med kunstnerne.

Udstillingen åbnede lørdag og slutter søndag klokken 16. Søndag er der åben fra klokken 10.

Lørdag kunne man lytte til forskellige muskalske indslag blandt andet af Magnus Ettrup, der er en del af Holmen Hustlers. Søndag eftermiddag kan man møde duoen "Undskyld vi er her."

Også søndag trækkes der som lørdag lod på entrebilletterne om donerede kunstværker.

De lokale løver forventer, at der vil have været omkring 1000, der har besøgt udstillingen, når den lukker søndag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.