Udveksling gælder begge veje. Og Lions i Kerteminde mangler en værtsfamilie en uge i juli

Kerteminde: Lions Kerteminde efterlyser en lokal familie, som vil åbne døren for en udenlandsk gæst i perioden 15.-22. juli. Formålet med besøget er, at gæsten skal opleve en dansk hverdag som led i vedkommendes besøg i Danmark.-

- Det er ikke et krav - men en klar fordel - hvis en værtsfamilie har et ungt familiemedlem boende hjemme, siger siger Kurt Poulsen fra Lions og tilføjer:

- Det forventes ikke, at gæsten skal "slæbes" rundt fra attraktion til attraktion. Formålet er jo netop at opleve, hvordan hverdagen forløber for en ung dansker.

 

 

 

En måned til USA

Ligesom Lions i Danmark sender unge til lejre i udlandet, afholdes der også her i landet sommerlejre for unge fra andre lande. Og ifølge Kurt Poulsen er det normal kutyme, at en klub, der sender en ung afsted på en lejr - også tager imod en ung, som skal deltage på den danske lejr.

I juli måned sender "løverne" i øvrigt en ung fra kommunen en måned til USA. Her skal den unge Kerteminder bo privat hos en amerikansk familie og efterfølgende deltage en i Lions-lejr sammen med andre unge fra hele verden. (pcb)