2. - 3. april arrangerer Lions Club Kerteminde atter kunstudstilling

Kerteminde: Forårets komme er også et tegn på, at Lions Club i Kerteminde igen åbner dørene til en af klubbens helt store aktiviteter, nemlig den store kunstudstilling i Kerteminde Idrætscenter.

Kunstudstilling nummer 28 i rækken finder sted i weekenden fra den 2. til 3. april. På udstillingen vil man kunne se værker af 60 kunstnere, hvoraf de 20 er lokale.

Formålet med kunstudstillingen er at vise kunst produceret af en række fynske kunstnere, men naturligvis er formålet også at skaffe økonomiske midler til Lionsklubbens humanitære og almennyttige arbejde.

Traditionelt giver kunstudstillingen et overskud på omkring 55.000 kr. Dette overskud fremkommer dels ved den entre, som publikum betaler for at besøge udstillingen og dels ved et stort kunstlotteri, hvortil alle de deltagende kunstnere hvert har doneret et kunstværk.

Arbejdende stande

Igen i år vil publikum kunne møde mange af de deltagende kunstnere i hallen under udstillingen, men som noget nyt er der i år fire stande, hvor man kan se kunstnerne arbejde med deres kunst. Det drejer sig om keramikerne Karin Løwenstein og Anne Mette Kidmose samt billedkunstnerne Henning Severin Pedersen og Sanni Schmidt. Sidstnævnte viser også, hvordan hun laver det papir, hun bruger i sine kunstværker.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.