Lions Kunstudstilling i Kerteminde: Elias er ny løvekunstner

22-årige Elias Bruus fortæller, at det betyder meget for ham, at han i en ung alder får lov til at udstille sine værker forskellige steder i landet. PR-foto

Lions Kunstudstilling i Kerteminde: Elias er ny løvekunstner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I år udstiller 49 kunstnere til Lions Kunstudstilling i Kerteminde Idrætscenter. Der er 12 nye kunstnere - en af dem er 22-årige Elias Bruus.

Kerteminde: For 30. år i træk sørger Lions Club Kerteminde i weekenden 3. og 4. marts for, at den gamle hal i Kerteminde Idrætscenter fyldes med kunst.

På udstillingen vil publikum kunne møde 49 kunstnere. Flere af dem har deltaget på udstillingen i mange år, men der er også 12 nye kunstnere, der udstiller for første gang.

En af dem er 22-årige Elias Bruus.

Han medbringer 10 af sine seneste kunstværker, som er kombineret med fantasielementer, konkrete oplevelser og iagttagelser, der resulterer i skæve og surrealistiske oliemalerier.

- Meningen med min stil er at give beskuerne et smil på læberne, men de må også gerne synes, at det er underligt, det jeg laver. Bare det kan være med til at sætte fantasien i gang, så er jeg tilfreds, forklarer han.

På Lions Kunstudstilling har en arbejdende stand, hvor gæsterne kan se ham svinge penslen og se et maleri blive til.

Vil gerne have en reaktion fra beskueren

Elias Bruus har tidligere blandt andet udstillet sine kunstværker på Nordens største kunstmesse Art Nordic i København, hvor publikum og galleriejere tog godt imod hans værker.

- Bare jeg kan få en reaktion frem hos folk, så er jeg faktisk tilfreds. Man vil altid gerne have, at folk kan lide det, man laver. Drivkraften i at lave kunst er den anerkendelse, som man modtager, men jeg er bestemt heller ikke bleg for at tale med folk, der har en negativ holdning til mine værker. Det hele skaber udvikling og kunst, understreger kunstneren.

Lions Kunstudstilling har lørdag den 3. marts åben fra klokken 11 til 17 og søndag den 4. marts fra klokken 10 til 16.

Lions Kunstudstilling i Kerteminde: Elias er ny løvekunstner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce