Lejestrid for retten i juni

Sommerhusejerne på Bøgebjerg satte orange flag i stængerne, og herefter blev der serveret gulerodssuppe og gulerodstærte - selv servietterne var orange.
Foto: Ole Friis

Lejestrid for retten i juni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøgebjerg: Dom i sigte. Langt om længe. Sådan lyder teksten på en række skilte, som bilisterne præsenteres for, når de kører langs Bøgebjerg Strand. Og sommerhusejerne på Bøgebjerg Strand har sat et kryds i kalenderen, for deres årelange strid med grundejeren, greve Niels Juul Reventlow, kommer for retten i næste måned.

Lejerforeningen har siden 2006 markeret sin utilfredshed ved at flage i skiftende farver. I går mødtes de for at skifte sidste års grønne flag ud med lysende orange.

Ved samme lejlighed gjorde lejerforeningens formand, Ejgil Aagaard, status i sagen. Stående på en badebro, der endnu ikke er sat op for sommeren, talte han til de cirka 60 deltagere ved arrangementet.

- Vi forventer at få en lejenedsættelse. Men spørgsmålet er så, hvor stor den bliver. Samtidig håber vi, at retten tilsidesætter de urimelige vilkår i lejeaftalen, siger Ejgil Aagaard.

Gennem fire år har sommerhusejerne været i åben strid med grundejeren, der efter deres mening har sat alt for høje lejeudgifter på jorden ned til Storebælt, hvor sommerhusene ligger. Ejgil Aagaard er dog fortrøstningsfuld.

- Hvis dommen går os imod, og vi finder anledning til at anke, så vil forbrugerombudsmanden gerne orienteres og mødes med os. Det betyder, at han vil genoverveje muligheden for at gå ind i sagen, siger Eigil Aagaard.

Men foreløbig er den berammet ved Retten i Odense den 25. og 26. juni.

Lejestrid for retten i juni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce