Le Mans slår fællesspisning


Le Mans slår fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalbys sportsdage skal nu afstemmes efter motorsports- kalenderen

DALBY: Der plejer at være små 80-100 deltagere til lørdagens spisning i teltet under de årlige sportdage i Dalby på Hindsholm.

- Men så mange bliver vi altså ikke i år, erkender Kim Sørensen, formand i Dalby IF.

- Der kommer højst 50-70, for vi havde simpelthen glemt at skele til en stor begivenhed i samme weekend, da vi planlagde sportsdagene til denne uge.

Og her hentyder formanden hverken til tv-transmissionerne fra EM i fodbold eller Rock under broen i Middelfart.

Konkurrenten er det legendariske 24 timers motorløb i Le Mans.

Et par håndfulde hindsholmere med benzin i blodet har de seneste par år rejst til Frankrig for at overvære løbet.

- Det vidste vi godt, men tænkte ikke lige over det i vinter, da vi placerede sportsdagene i uge 24. Vi var dengang mere opmærksomme på, at de ikke kolliderede med arrangementer i Kerteminde og Munkebo, fortæller Kim Sørensen.

- Nu skal vi fra næste år også til at have tjek på terminerne for de internationale motorløb. Men her kan vi heldigvis få god hjælp af vores webmaster Peter Wørmer.

Han var nemlig med i en af de to privatbiler, der onsdag eftermiddag med fem mand fra Dalby og omegn satte kursen mod Nordfrankrig. Tre andre flyver derned.

- Vi skal ligge i telt tæt på banen, men har ikke reserveret billetter. Dem køber vi som franskmændene ved indgangen, fortalte Peter Wørmer lige før afrejsen.

- Vi tager turen i ét stræk, skiftes til at sidde bag rattet og satser på at køre igennem Paris klokken tre nat.

I annoncen for sportsdagene reklameres der ellers med store bogstaver for spisningen i teltet: "Maden kommer ude fra byen". Og det tilføjes, at der i år er musik via jukebox. Men det er altså midt i en globaliseringstid ikke mere nok til at holde de store drenge med benzin i blodet hjemme i landsbyen, må arrangørerne erkende.

Le Mans slår fællesspisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce