Langeskov forsømte igen at lukke kampen


Langeskov forsømte igen at lukke kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Da undertegnede efter kampen talte med Langeskovs målmand Peter Vestergaard om den uafgjorte 1-1 kamp i Oure, var det svært at blive klog på om det var en skuffet eller tilfreds målmand.

LIF måtte igen se en føring forsvinde mellem hænderne i slutfasen af kampen, og selvom Oure klart havde haft bolden mest, var det de grønblusede der havde haft de største chancer i kampen. I 1.halvleg levede Langeskov på omstillinger, som også var taktikken til opgøret, og da Pelle Hansen havde bragt LIF i front med 0-1 var der store chancer til både Thomas Abildtrup og Nichlas Fjeldsø, men der skal altså bruges for mange chancer til at lave målene, og når man ikke udnytter sin bedste periode i kampen, så kan det jo ende med at gå galt til sidst.

LIF spillede ellers klogt og disciplinæret, og lod sig ikke stresse af at Oure havde bolden meget. Hjemmeholdet skabte ikke så mange åbne chancer og Langeskov var hele tiden farlige når Oure mistede bolden.

Konceptet om at stå lidt dybere på banen og så ellers komme frem over stepperne, så længe ud til at holde hjem, men med knap 15 minutter tilbage af opgøret får Oure udlignet til 1-1.

Endnu en gang må Langeskov se to point forsvinde indenfor det sidste kvarter, og selvom et point som sådan er retfærdigt nok, så må man alligevel give lidt at skylden på sig selv, fordi man ikke får lukket kampen i 1.halvleg hvor man virkelig havde en god periode.

Efter kampen havde Langeskovs målmand denne kommentar.

- Vi spiller igen en rigtig god første time, og har også chancerne til at lukke kampen, men det sker så ikke. I stedet bakker vi lidt for meget og de får så udlignet. Det er ærgerligt for vi gør det ellers godt, og jeg synes at vi mere har mistet 4 point i de sidste to kampe end vi har vundet to.

Langeskov forsømte igen at lukke kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce