Langeskov: Superbrugsen kommer til at rode

Uddeler i Superbrugsen Langeskov advarer om, at der bliver rod i butikken i den kommende tid. Arkivfoto

Langeskov: Superbrugsen kommer til at rode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superbrugsen Langeskov går den 15. januar i gang med at udskifte alle deres køle- og frysediske. De regner med at have orden i butikken igen til påske.

Langeskov: I den kommende tid kan man godt indstille sig på at skulle på skattejagt, når man går i Superbrugsen i Langeskov.

- Mandag den 15. går vi i gang med at udskifte alle vore køle- og frysediske. Vi skal have de gamle freondiske udskiftet med nogle moderne, der er både energivenlige og mere økonomiske, fortæller uddeler Kim Ernstsen.

Det kommer til at medføre en hel del rod i butikken, undskylder han. Men han forsikrer, at butikkens personale vil gøre det så godt for kunderne, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Gode tilbud på frostvarer

- Vi starter med kølediskene, så medens de bliver skiftet, har vi lejet nogle midlertidige kølediske, der bliver stillet op rundt om i butikken, hvor der er plads, fortæller Kim Ernstsen.

Han regner med, at det bliver i uge 4 og 5, at man går i gang med kølediskene. Han forudser, at der op til, at de gamle kølediske skal tømmes og fjernes, vil blive nogle gode tilbud på frostvarer.

- Vi ved godt, at det bliver noget rod, så det er med vilje, at vi har planlagt det til at foregå i januar- februar. Det er en stille periode oven på juletravlheden, og derfor er det nu, det vil genere mindst muligt. Om alt går vel, så har vi alting på plads og i orden igen inden påske, hvor der plejer at være travlhed igen, siger Kim Ernstsen.

- Og jeg kan love kunderne, at når alt det nye er kommet på plads, så bliver Superbrugsen en endnu bedre butik at handle i, for vi får endnu mere plads til vores køle- og frysevarer i de nye diske. Det glæder vi os meget til.

Langeskov: Superbrugsen kommer til at rode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce