Birkende: For tredje år i træk præsentere De Skrupelløse Skrubber forårets Langeskov Revy, som spilles i Birkende Forsamlingshus.

I år kan man opleve revyen lørdag den 3. februar klokken 14 og klokken 17. Revyen opføres i samarbejde med Langeskov Handel, Birkende Forsamlingshus og Støtteforeningen til Langeskov Park.

Revyen, der varer 45 minutter, tager, som traditionen foreskriver gas på de lokale handelssteder, lokalkendte personligheder og indforståede morsomheder.

Forpremieren til revyen er den forestilling, som er klokken 14. Her skal du lægge en 50'er for revy, kaffe og kage.

Til premieren klokken 17.30 er billetprisen 175 kroner. Her får du mad, revy og musik til dansen for disse penge. Musikken leveres af DJ Jens Juul. Desuden vil alle modtage en goodbiebag, som er sponsoreret af Langeskov Handel. I løbet af aftenen vil der være amerikansk lotteri.

Revygruppen De Skuppelløse Skrubber består af Marianne Søsted Andersen, Henny Jensen, Nadine Seidel, Pia Krammer, Anita Wirenfelt, Helle Schack, Karoline Honnens og sufflør, Ingen Hansen.

Billetter kan købes "Hos Michael," "Annettes blomster" og ved Birkende Forsamlingshus.

Overskuddet fra de to forestillinger går ligesom de foregående år til Langeskov Park.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.