Langeskov: En ny planet er landet i Mælkevejen

Lille Melad hjælper borgmester Hans Luunbjerg med indvielsen af kommunens nye specialtilbud i daginstitution Mælkevejen. Foto: Maiken Olsen.

Langeskov: En ny planet er landet i Mælkevejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Kommunes nye specialbørnehave blev indviet med rød løber og fint besøg

Langeskov: Børnene kommer ikke fra en fremmed planet, men de lander i en helt ny planet, når Kerteminde Kommune efter nytår åbner et nyt specialtilbud i daginstitutionen Mælkevejen i Langeskov. For nylig blev Orange Planet - et såkaldt ressourcehus nemlig indviet i stor-børnehaven Mælkevejen i Langeskov. Der var rød løber ved indgangen og besøg af borgmesteren. Hans Luunbjerg (V) forestod den mere officielle del af indvielsen med tale og saks, mens børnehuset sørgede for hjemmebagte boller og brunsviger.

Formand for børn- og skoleudvalget og kommende borgmester, Kasper Ejsing Olesen (S), sagde også et par ord om den lange proces, der ligger forud og ønsket om at have et mere lokalt tilbud til kommunens børn med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Han forventer sig meget af kommunens nye tilbud og glæder sig over, at der var politisk vilje til at sætte gang i projektet, som oprindeligt udspringer af et forældreønske.

- Det har været en længere proces, men helt klart værd at vente på. Vi har godt af at lære af hinandens forskelligheder, sagde han.

Institutionsleder Peter Slifsgaard rundede talerne af med at takke involverede i projektet, og det gennemgående tema for traktementet var selvfølgelig den orange farve.

Orange Planet, Mælkevejen er et specialtilbud under Kerteminde Kommune med plads til seks børn i alderen 0-6 år med betydeligt og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Visitation til institutionen sker i henhold til Lov om Social Service, og børnene nyder både godt af særligt tilrettelagte aktiviteter, specialpædagogik samt ergo- og fysioterapi.

Langeskov: En ny planet er landet i Mælkevejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce