Langeskov: Den lille festlige "Cirkeline" har i mere end to generationer henrykket os alle sammen.

Lørdag den 14. april er der i gymnastiksalen på Langeskov Skole, afd. Pilen, børneteater med forestillingen, "Cirkelines fødselsdag." Her præsenteres vi for de tre venner, Cirkeline, Frederik og Ingolf, som uhæmmet kaster sig ud i jagten på den forsvundne fødselsdagskage. Alt begynder kaotisk, men med Nisses hjælp ender det selvfølgelig med at blive en dejlig dag.

Stilen i denne teaterforestilling er, som vi kender den fra filmene - fyldt med humor. Det ledsages af Hans-Henrik Leys iørefaldende musik.

Det er en forestilling for hele familien. Den begynder klokken 10.30 og er helt gratis. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.