Langeskov: Blandede bolcher fra biblioteks-vennerne

Vinter med Langeskov Biblioteks Venner byder bl.a. på gækkebrevs-klipperi. Arkivfoto

Langeskov: Blandede bolcher fra biblioteks-vennerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeskov Biblioteksvenner har sammensat et rigt varieret forårsprogram

Langeskov: Man behøver ikke at kede sig i vinterens mørke, det sørger blandt andre Langeskov Biblioteks Venner for.

Forårsprogrammet starter med journalist Bjarne Bekkers fortælling om skibsforliset Flying Enterprise, der netop skete den 10.januar 1952. Derefter følger en af de populære sangeftermiddagemed årstidens sange og viser.

Organist Povl Christian Balslev kommer og fortæller om 2 X Andersen, nemlig Hans Christian og Benny, der på trods af 100 års forskel i tid har en del mere tilfælles end blot deres efternavn.

"Vennerne" holder en gammel tradition i hævd og indbyder til gækkeklip og pyntning af påskeæg. Senere i marts kommer Bigbandet No Name og underholder en søndag eftermiddag.

I april måned er der en kulturvandring omkring "De Tre Møller" i samarbejde med Lokalhistorisk Arkiv og Lokalrådet i Rønninge. Deltagerne mødes i Rønninge Kirke, hvor sognepræst Arendse Wullf-Jørgensen giver gode ord med på vejen. Der vandres 5 og 10 km og der sluttes af med spisning og hyggeligt samvær i Grubehuset. Historien om de tre møller, Holts Mølle, Mellem Mølle og Bierne Mølle vil blive fortalt her

Til sidst slutter "Vennerne" i maj måned med et foredrag af sognepræst Trine Lydeking Taylor. Her kan man blive klogere på Amish-folket i USA, som nedstammer fra europæiske indvandrere fra det 18. og 19. århundrede. De vægter hårdt arbejde og det enkle liv højt og dyrker en streng kristendom. De kører i hestevogn og fornægter motoriserede køretøjer, biler, motorcykler, traktorer osv. De har heller ikke telefon eller TV.

Langeskov: Blandede bolcher fra biblioteks-vennerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce