Landsholdsbold til Langeskov

Langeskov skal lægge stadion til, når U 17-drengelandsholdet til august skal spille Open Nordic-Turnering. Foto: DBU

Landsholdsbold til Langeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv U17-drengelandshold skal til august spille turnering. To af kampene skal spilles i Langeskov.

Når Danmarks U17-drengelandshold i starten af august skal forsvare de rød-hvide farver i den prestigefyldte Open Nordic-turnering, bliver det på hjemmebane, mere præcist på fem forskellige stadions på Fyn - og et af dem ligger i Langeskov.

Turneringen er faldet på plads takket være et samarbejde mellem DBU, DBU Fyn samt de fire fynske kommuner Nyborg, Kerteminde, Nordfyn og Middelfart.

Deltagerne repræsenterer landshold fra Finland, Mexico, Island, Sverige, Færøerne og Nordirland, foruden naturligvis Danmark.

Samtidig med LIF's fodboldskole

Borgmester Kasper Olesen (Soc) glæder sig sammen med de andre borgmestre over at skulle lægge græs til de unge fodbold-ben:

- Vi tror på, at denne turnering kan tiltrække en masse besøgende på Fyn, forudser han.

Kasper Olesen glæder sig især over, at de to kampe, der skal spilles i Langeskov onsdag den 7. august falder sammen med, at Langeskov Idrætsforening (LIF) holder fodboldskole. Han kan desuden afsløre, at LIF har planer om at sætte en hel del andet på benene i forbindelse med besøget af drengelandsholdet.

Open Nordic-turneringen har vanen tro deltagelse af de nordiske lande, der udover Danmark tæller Norge, Sverige, Finland, Færøerne og Island. I år er Nordirland også inviteret, men allermest bemærkelsesværdigt har turneringen i år et eksotisk touch, da Mexico også skal kæmpe med.

Turneringen åbnes med fire kampe den 4. august, mens der er placeringskampe og finale den 10. august.

Landsholdsbold til Langeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce