Landbutik i Viby er på vej

Billede fra Viby Bygade.
Foto: Morten Melhede

Landbutik i Viby er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VIBY: Fra begyndelsen af december kan Christina Pankretz Ebersbach kalde sig indehaver af en landbutik på Viby Bygade 21 i Viby.

- Vi åbner op til jul, det bliver den 6. december. Det meste er på plads, da det er noget, som jeg har beskæftiget mig med i lang tid. Det er de fysiske rammer, som vi skal have gjort klar, fortæller Christina Pankretz Ebersbach.

Landbutikkens komme forudsatte en landzonetilladelse til at ændre et cirka 12 kvadratmeter stort udhus til butik. Den otte uger lange høringsfase er netop overstået, og da der ikke kom indsigelser, kan den kommende butiksindehaver fortsætte med sine planer.

- Det bliver en landbutik, der sælger økologiske fødevarer fra kød og mel til is og chokolade. Desuden vil der være lidt brugskunst i svensk og fransk landstil, siger Christina Pankretz Ebersbach.

I nabohøringen forud for tilladelsens tilblivelse havde Viby Menighedsråd gjort opmærksom på, at der kunne opstå parkeringsproblemer ved Viby Kirke.

Landbutikkens kunder måtte på grund af butikkens placering være nødt til at parkere på kirkens parkeringsplads - en parkeringsplads, der kun må benyttes af kirkens gæster. Menighedrådet valgte dog ikke at gå videre og gøre indsigelse.

Landbutik i Viby er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce