Kvit og frit: Gode råd til Kertemindes erhvervsfolk

Lisbeth Jansen fra rågivniningsfirmaet Azets giver en gang om måneden gratis rådgivning til erhvervslivet i Kerteminde Kommune. Privatfoto.

Kvit og frit: Gode råd til Kertemindes erhvervsfolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsdrivende i Kerteminde Kommune har én gang om måneden mulighed for gratis rådgivning. Den omhandler både økonomi og administration.

Kerteminde: Virksomheder i Kerteminde Kommune har det seneste år haft mulighed for at udnytte et gratis rådgivningstilbud i kommunalt regi. Tilbuddet er blandt flere tiltag fra kommunens erhvervsservice og sker i samarbejde med regnskabs- og lønvirksomheden Azets.

-  Det er i alles interesse, at vores mindre, lokale virksomheder klarer sig godt og bliver mere lønsomme. Og det er der alt andet lige større chance for, hvis man har adgang til ekspertrådgivning, siger Kertemindes borgmester Hans Luunbjerg (V) i en pressemeddelelse.

En gang om måneden ruller et team af rådgivere fra Odense til Kerteminde, hvor de står klar med sparring og rådgivning om alt fra personaleadministration og løn til regnskab og inkasso.

-  Det er mit klare indtryk, at de lokale virksomheder er glade for den sparring, de får. Rådgiverne kender det fynske erhvervsliv og kan yde værdifuld hjælp inden for regnskab, løn og HR til vores lokale erhvervsdrivende her i Kerteminde, påpeger borgmesteren. 

 

 

Rådgivning på Kulturhus Fjorden

Claus Dyrelund Johansen er afdelingsleder for Azets på Fyn. Sammen med sit konsulentteam har han et stort fokus på at bistå mindre virksomheder og iværksættere.

- De mindre virksomheder er rygraden i dansk erhvervsliv. Men vi ved også, at de sjældent har tid, ressourcer og viden til at håndtere administration og økonomi på den mest effektive vis, bemærker Claus Dyrelund Johansen.

Rådgivningen finder sted på Frivilligcentret Kulturhus Fjorden på Ragner Langesvej 1-3 . Det er sidste torsdag i hver måned fra klokken 15-18. Alle virksomheder i kommunen er velkomne, og sparringen er gratis. /EXP

Kvit og frit: Gode råd til Kertemindes erhvervsfolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce