Kerteminde: Vordende forældre i Kerteminde By får nu en chance for at komme på kursus i at blive ”klar til barn”, inden det går løs.

Det nye tilbud er et samarbejde mellem Kerteminde Kommune og jordemoderbetjeningen i Region Syddanmark og byder på en kombination af fødsels- og forældreforberedelse.

Kurset forløber over seks gange og kan bruges af par, der er cirka midtvejs i graviditeten ved kursets begyndelse - og det er gratis at deltage.

I første omgang tilbydes kurset kun i Kerteminde By, men det er hensigten, at det med tiden også skal tilbydes kommende forældre i Munkebo og Langeskov.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.