Kunstens dør holdes åben


Kunstens dør holdes åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYRUNDE:Arrangøren af SILO4 vil samle de lokale kunstnere
KERTEMINDE:Døren til kunsten skal holdes åben på Kerteminde Havn.

Det fastslår grafiker Benny Dalberg, som tog initiativet til den igangværende udstilling af samtidskunst på havnen, SILO4, og som nu prøver at samle kunstnere til en hurtigt efterfølgende udstilling med lokalt tilsnit.

- Lagerrummet, som vi lånte til SILO4, er simpelthen så godt, så det ikke må stå tomt...måske ender det så bare som en del af et husbådeværft. Derfor er det mit forslag, at de lokale kunstnere tager over med en udstilling - måske en salgsudstilling - når SILO4 er slut, siger Benny Dalberg.

Han har sat handling bag ideen og simpelthen skrevet til de omkring 30 kunstnere og de gallerier, der har valgt at være med i den helt nye brochure om "Kunst i Kerteminde".

I brevet beder Benny Dalberg om en hurtig tilbagemelding fra kunstnerne, så man kan nå at arrangere en tidlig efterårsudstilling.

Midt i september

Benny Dahlberg forestiller sig, at den nye udstilling i det gamle kornloft på Nordre Havnekaj kan åbne i weekenden 18.-19. september.

- Så vil der være en uge til at rømme lokalet efter SILO4 og en uge til at opbygge den nye udstilling, understreger han.

Benny Dahlberg mener, at man i samarbejde med den kommunale Projektgård har gode muligheder for at finde kustoder til at bemande åbningstiden, og at man også kan trække på praktisk hjælp til selve opbygningen af udstillingen.

Benny Dahlberg lægger ikke skjul på, at han har mange flere ideer - eller drømme - om en fremtidig anvendelse af udstillingslokalet.

- Jeg har været i kontakt med Det Fynske Kunstakademi i Odense, hvorfra de studerende normalt udstiller i Toldboden, men hvor der er stor interesse også for dette lokale. Næste års afgangsudstilling fra seminariet - det er jo den sidste - kunne også placeres hernede på havnen. Det ville give mulighed for en længere udstillingstid og ikke kun en weekend, understreger han.

Og der er "meget andet". F.eks. en udstilling af graffiti eller en præsentation af kunsthåndværk

- Lokale musikere - klassiske og rytmiske - har også vist stor interesse for at spille i lagerrummet. Og vi oplevede ved åbningen af SILO4, at her er en meget fin akustik, fastslår Benny Dahlberg.

Kunstens dør holdes åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce