Krydsfeldt siger nej til godshotel


Krydsfeldt siger nej til godshotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGESKOV: Formanden for Socialdemokraternes byrådsgruppe, viceborgmester Arne Krydsfeldt, vil ikke være med til at vedtage en lokalplan, der åbner mulighed for, at vognmandsfirmaet Peter Danielsen får mulighed for at opføre et godshotel ved den eksisterende virksomhed.

- Jeg var også imod, da Peter Danielsen i 1986 fik lov til at udvide med parkeringspladsen. Dengang var der dog kun tale om et område helt ud til motorvejen, der var slemt støjbelastet og således ikke var meget værd som grønt, rekreativt område. Virksomheden fik imidlertid lov på betingelse af, at der blev opført en beplantet støjvold. I dag må vi konstatere, at planterne ikke trives særligt godt, siger Arne Krydsfeldt.

Det lå i luften

Han tilføjer, at da vognmandsfirmaet i 1986 fik dispensation, lå det i luften, at dette ville blive den sidste udvidelse på det nuværende sted.

- Men der ligger ikke noget skriftligt referat på kommunen. Ikke desto mindre mener jeg ikke, at vi skal ødelægge det grønne område. Desuden har kommunen netop investeret mange millioner i et nyt erhvervsområde. Det må være muligt at forhandle sig frem til et mageskifte, så hele virksomheden flyttes over i det nye erhvervsområde, mener Arne Krydsfeldt, der var forhindret i at deltage i borgermødet i aftes.

Han fornemmer, at de øvrige fire medlemmer af den socialdemokratiske byrådsgruppe også vil stemme imod godshotel-planerne.

Krydsfeldt siger nej til godshotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce