Kort til den lokale kunst


Kort til den lokale kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Der er ikke langt mellem de aktive kunstnere i Kerteminde. Og nu kan både lokale og turister hurtigt få en oversigt og et kort over, hvor de kan finde de enkelte kunstnere.

I samarbejde med Kerteminde Erhvervsforening har en arbejdsgruppe af kunstnere netop præsenteret brochuren "Kunst i Kerteminde", som i et foldet og handy lommeformat viser vej til mere end 30 kunstnere - samt til Johannes Larsen Museet og mere end en håndfuld lokale udstillingssteder.

- Vi har fået trykt 5000 brochurer, som bl.a. uddeles fra turistbureauet og vandrerhjemmet, fortæller et af medlemmerne i arbejdsgruppen, keramiker Helle Fabricius, Dalby.

Brochuren er enkelt trykt i sort og blåt, men virker alligevel tiltalende. Samtidig har den frivillige indsats bag projektet betydet, at kunstnerne har kunnet deltage for en pris på kun 200-300 kroner.

En mindre del af oplaget er ikke blevet foldet, fortæller Helle Fabricius.

Da den nordlige del af Hindsholm findes på den ene side af trykket og resten af kommunen på den anden, kan man ved hjælp at to tryk få en fin lille plakat til at sætte op i en butik eller et galleri.

Kort til den lokale kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce