Kommunen ønsker nu én forpagter til alle tre idrætshaller
KERTEMINDE: - Vil du forpagte Munkebo Idrætscenter, blev der indtil i går spurgt på forsiden af konsulentfirmaet Asnæs og Vangstrup Advice's hjemmeside.

Spørgsmålet er imidlertid uaktuelt. Kerteminde Kommune har nemlig bedt konsulentfirmaet om at finde en såkaldt helhedsorienteret løsning. Det betyder, at i stedet for en forpagter til hvert cafeteria i de tre store haller i kommunen, skal én person nu have ansvaret for dem alle.

Næstformanden for kultur- og fritidsudvalget, Bente Ø. Olesen (S), sagde for nylig til Stiftstidende, at løsningen med samme forpagter i Langeskov, Munkebo og Kerteminde var for udvalget at se den eneste måde, hvorpå man kan få et ordentligt forretningsgrundlag.

De tidligere forpagtere har netop sagt op på grund af manglende sammenhæng i økonomien.

Den nye fælles forpagterordning er ikke endelig udarbejdet af konsulentfirmaet, der har adresse i sjællandske Hørsholm og som motto "Vi forstår dine udfordringer".

Hurtig løsning

Men den ene af firmaets to direktører, Gry Asnæs, siger, at det naturligvis vil ske hurtigt, så den samlede procedure ikke forsinkes.

Kerteminde Kommune benytter sig i udstrakt grad af udenbys konsulentbistand. Kulturchef Hans Jantzen har i den aktuelle sag det administrative ansvar. Men det lykkedes ikke at få hans kommentar i går, da han var optaget af møder.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle

Hal-ansatte har pølsevagten

Vrede over konsulent

Bred løsning på cafeteria-problem