Koncerter på Vadstrup


Koncerter på Vadstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år er der sommerkoncerter på gammel, fredet gård i Viby

VIBY: Så er der igen friluftskoncerter på den fredede, firlængede bindingsværksgård Vastrup i Viby. Fredag klokken 19 kommer Thurø Kammerkor forbi og dirigeres af Helge Baun Sørensen. Her vil der blive sunget danske sommersange, svenske folkesange og irsk folkemusik.

Men det er ikke slut med det. Fredag den 15. august, også klokken 19, er det så DKDM-Brassband, der spiller på Vadstrup. Denne gang er musikken stemningsfuld blæsermusik, der ledes af professor Mogens Andresen fra det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Thurø Kammerkor er en halv snes københavnske sangere, hvor de fleste til daglig arbejder professionelt med korsang som medlemmer af Radiokoret eller Operakoret.

Dirigent Helge Baun Sørensen er blandt andet kendt fra DR P1's "Danmark Kort" og en lang række udsendelser på P2.

Fælles for begge aftenener er, at man fra klokken 18 kan tage madkurven og en klapstol med og nyde det forhåbentlig gode vejr. Derefter er der musik til klokken cirka 21 ved den gamle gård, der blev opført i 1736.

Det er Viby Sogneforening, der i samarbejde med Søren Vadstrup arrangerer koncerterne. Gården Vadstrup ligger på Viby Bygade 12. Det koster 60 kroner for et adgangstegn. Det betales "i døren".

Koncerter på Vadstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce