Kommuneplan sendt i høring


Kommuneplan sendt i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGESKOV: Området omkring Langeskov Centret skal forskønnes. Det er i hvert fald intentionerne i forslaget til Kommuneplan 2004-2016, som netop er blevet sendt til offentlig høring.

Kommuneplansforslaget beskriver, hvilke visioner byrådet har for udviklingen i Langeskov Kommune. Frem til høringsperiodens afslutning den 20. september kan kommunens borgere komme med forslag til planen.

Ud over forskønnelse af området omkring Langeskov Centret peges der i forslaget blandt andet også på, at der er behov for at omdanne nogle af erhvervsbygningerne i Langeskov by til enten boliger eller alternative samlingspunkter.

På trafikområdet fastholdes målsætningen om at forlænge Centervej til Håndværkervej og den anden vej til Langeskov Øst, ligesom det foreslåes at lave en stitunnel til de bløde trafikanter ved vejtunnelen ved Centervej og til passage af Odensevej i Marslev.

I kommuneplanen er der også tænkt på kolonihaver. De nuværende 17 kolonihaver, der ligger mellem Smedevænget og jernbanen må lade livet, når Centervej forlænges, og der udlægges i planen et et område med plads til omkring 25 haver i samme størrelse som de eksisterende.

Ud over de nævnte eksempler indeholder forslaget en lang række andre målsætninger og visioner og ændringsforslag, bemærkninger og indsigelser til kommuneplansforslaget skal rettes skriftligt til teknisk afdeling eller til tekniskf@langeskov.dk.

Kommuneplan sendt i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce