Kommunen tørrer af det forkerte sted


Kommunen tørrer af det forkerte sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centerleder på CSV Sydøstfyn er vred over at blive beskyldt for at undlade at svare kommunen

KERTEMINDE: Centerleder på Center for Specialundervisning for Voksne Sydøstfyn - CSV - Jens Schrøder er vred. Årsagen er udtalelser fra formanden for Ældre- og Handicapudvalget, Jan Johansen (S).

- Det er ikke rigtigt, at Kerteminde Kommune mangler nogle pristal, som vi ikke har haft tid til at give dem. Det er slet ikke os, der har de tal. Det er noget, som skal ordnes mellem kommunerne - og ikke centeret. Det ved Jan Johansen også godt, så jeg er vred over, at han tørrer det af på os, siger Jens Schrøder.

Jan Johansen udtalte i fredagens avis, at CSV bevidst havde undladt at give Kerteminde Kommune priserne på den specialundervisning, som centeret giver 24 borgere fra Kerteminde.

Ældre- og Handicapudvalget anbefalede efter deres møde den 29. maj, at Kerteminde selv skulle stå for specialundervisningen fremover. Planen var, at det skulle ske fra 1. januar 2009. Men beslutningen blev på byrådsmødet torsdag udskudt et år.

I et brev til Jan Johansen den 3. marts foreslår centerleder Jens Schrøder, at han mødes med Ældre- og Handicapudvalget for at fortælle mere om CSV's undervisningsopgaver. Mødet vil vare omkring en time, og Jens Schrøder vil gerne invitere udvalget til undervisningslokalerne i Nyborg, men kommer også gerne til et udvalgsmøde.

- Jeg hører ikke noget før den 13. maj, hvor jeg bliver ringet op af Gudrun Skov (afdelingsleder i handicapforvaltningen, red). Hun fortæller, at udvalget ikke ønsker et møde, da de selv er ved at kigge på specialundervisningen, fortæller Jens Schrøder, der igen den 21. maj skriver til udvalget, da han har fået at vide, at det er lige op over med en beslutning. Heller ikke her får han et svar.

Så Jens Schrøder mener, at der har været masser af muligheder for at tale om priser - og hvor sådanne tal kan findes henne - elevtal og andet, der er vigtigt i forbindelse med specialundervisning af voksne med senhjerneskader og andre sindslidelser.

- Hvis de har manglet disse tal hele tiden, hvordan kan Ældre- og Handicapudvalget anbefale noget, som byrådet ikke kan træffe beslutning om netop på grund af manglende oplysninger, spørger Jens Schrøder.

Det har ikke være muligt, at træffe udvalgsformand Jan Johansen for en kommentar.

Kommunen tørrer af det forkerte sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce