Nordøstfyn: Der blev ingen direktørstol til den tidligere direktør i børne- og ungeforvaltningen, Sisi Eibye, da der var omstrukturering i kommunen, og hun fik i stedet en stilling som chef for kultur- og fritidsområdet.

Den stilling forlader hun med virkning fra 1. april.

Sisi Eibye blev blandt 41 ansøgere valgt til stillingen som direktør for asylområdet i Langeland Kommune.

Dermed bliver der endnu en tom chefstol på rådhuset. I forvejen står stolen tom efter skole- og dagtilbudscehf Charlotte Houlberg, der 1. januar forlod Kerteminde til fordel for en stilling i Solrød Kommune.

Borgmester Hans Luunbjerg beklager Sisi Eibyes exit, for hun har, understreger han, været ansat i kommunen i mange år og gjort det godt.

- Men når man er et ambitiøst menneske og bliver forbigået, så kan jeg godt forstå, at man søger udfordringer et andet sted, siger han.

Om hendes stilling skal genbesættes, er der ingen der ved endnu.

- Vi er i øjeblikket i gang med at lede efter en afløser til koncernchef Marianne Friis Toft. Og i den forbindelse ser vi på, om vi kan omstrukturere, så vi måske kan nøjes med at ansætte en enkelt person til at afløse både Charlotte Houlberg og Sisi Eibye, forklarer borgmesteren.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.