Kold: Derfor hastede det


Kold: Derfor hastede det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Der var en god grund til, at Christen Kolds ansøgning om ændret brug af bådeværftet hastede med at blive politisk behandlet på et lynindkaldt, ekstraordinært byrådsmøde i begyndelsen af ferien.

- Oprindeligt havde jeg tænkt mig at lægge administration og storlager til mine 10 nye storbutikker i Kerteminde Kommune, hvilket ville have givet omkring 50 arbejdspladser. Men da jeg ikke kunne få tilladelse til at indrette administration i værftet, indledte jeg forhandlinger om køb af 30.000 kvadratmeter jord i Odense.

- Efter en artikel i Fyens Stiftstidende blev jeg ringet op af borgmester Else Møller, der ville redde arbejdspladserne. Men da var vi så langt i forhandlingerne om jordkøbet, at jeg ikke kunne trække mig ud igen. Derfor forklarede jeg, at jeg stadig kunne nå at flytte administrationen til Kerteminde. Men det krævede en hurtig indsats. Og jeg må indrømme, at borgmesteren og byrådet handlede enddog særdeles hurtigt, siger Christen Kold. Han tilføjer:

- Jeg har dog også min del af ansvaret, fordi jeg ikke på et tidligere tidspunkt fortalte kommunen, at det drejede sig om 50 arbejdspladser. Det gjorde jeg ikke ud fra konkurrencemæssige hensyn, siger Christen Kold.

Kold: Derfor hastede det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce