En 34-årig mand er hårdt kvæstet og indlagt på OUH efter soloulykke natten til søndag.

Klokken havde kun lige passeret midnat, da Fyns Politi fik en melding om, at en bil var forulykket på Fynshovedvej ved Dalby.

Bilen var kommet kørende i sydlig retning, da føreren, en 34-årig mand fra Martofte, af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen, som stødte ind i et træ og væltede om på siden.

I bilen var også en passager, en 30-årig man fra Kerteminde. Begge personer var fastklemt, da redningsfolkene og politiet nåede frem.

Førerens tilstand var kritisk, og han blev straks kørt på Odense Universitets Hospital, hvor han blev behandlet for hovedtraumer.

- Der var mistanke om, at han kunne være påvirket af alkohol, da man kunne lugte det på hans ånde, så der blev også taget en blodprøve for at klarlægge dette. Ellers afventer vi bilinspektørens rapport, før vi ved mere om, hvad der er sket, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.