HÅNDBOLD: Dame serie 2 OH 77-Kølstrup/Rynkeby 12-12 (4-4).

I en jævnbyrdig og spændende kamp spillede Kølstrup/Rynkebys damer uafgjort 12-12 i en kamp, som var præget af to gode forsvar foran to gode målvogtere.

Især de to midterforsvarere Emma Pedersen og Sabine Neesgaard leverede en flot forsvarspræstation foran en yderst velspillende Pernille Ladegaard i målet.

Især før pausen var det forsvarernes kamp, hvor begge hold kun lukkede hver fire mål ind. Selv om der efter pausen kom lidt mere gang i målscoringen, scorede holdene lige mange mål i kampen, som dermed endte med pointdeling med resultatet 12-12.

Dermed blev det dyrt, at Kølstrup/Rynkeby misbrugte to straffekast undervejs. (BEN)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.