Kølstrup: Tre bande-medlemmer kræves fængslet for skud og kølleoverfald

Tre Gremium-mænd sigtes for brutalt overfald og skud i Kølstrup. FOTO: Michael Bager

Kølstrup: Tre bande-medlemmer kræves fængslet for skud og kølleoverfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge mænd blev brutalt overfaldet på Kertinge Bygade i Kølstrup sidste år. Nu har Fyns Politi anholdt tre mænd, der onsdag formiddag bliver fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for særlig brutal vold. Alle gerningsmænd er ikke fundet endnu.

Kølstrup/Odense: En 25-årig mand blev den 1. oktober sidste år brutalt overfaldet og skudt i landsbyen Kølstrup ved Kerteminde.

Det fremgik af et grundlovsforhør, der startede onsdag formiddag ved Retten i Odense, hvor tre mænd på henholdsvis 23, 31 og 32 år blev sigtet og fremstillet i sagen. De menes alle at have tilknytning til den tyske rockergruppe Gremium.

Ifølge sigtelsen, som anklager Kirsten Flummer læste højt, var de alle tre medvirkende til at overfalde den 25-årige mand og en jævnaldrende mand foran Kertinge Bygade 79. Her blev de hevet ud af en bil og overfaldet med baseballbat og golfkøller.

Mens det lykkedes den anden mand at stikke af fra stedet, blev den 25-årige desuden skudt flere gange i benet og i skridtet. Han blev efter overfaldet bragt til Odense Universitetshospital, hvor to projektiler blev opereret ud af hans krop. Ifølge en lægeerklæring får han dog ingen varige mén af overfaldet.

Alle tre mænd bliver sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter og for ulovlig anvendelse af skydevåben.

Fyns Politi efterforsker stadig sagen og er fortsat på jagt efter flere af de mænd, der stod bag overfaldet. Anklager Kirsten Flummer læste sigtelsen op for de tre mænd og anmodede derefter om dørlukning af hensyn til den videre efterforskning.

- Hvis dørene bliver åbnet, vil vores efterforskning være omsonst. De mænd, der stadig ikke er anholdt, skal ikke kunne læse om sagen i pressen, argumenterede hun.

Alle forsvarere i sagen, Nis Steman Knudsen, Troels Maglegaard og Erik Bo Rasmussen, protesterede mod dørlukningen. Dommer Jens Lind lod sig overbevise af anklagemyndigheden og lukkede dørene.

Indtil videre nægter alle tre mænd sig skyldige og ønsker ikke at udtale sig i sagen.

Kølstrup: Tre bande-medlemmer kræves fængslet for skud og kølleoverfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce