Marslev: I Den Gamle Skole i Marslev er der sognemøde tirsdag den 13. marts. Her kommer kloven Lulu og fortæller om sit arbejde.

Det begynder klokken 19.30.

- Mit overordnede budskab er, at hvis et menneske ikke bliver set, så visner det, og her mener jeg ikke set i den forstand, at man skal præstere noget. Men set fordi man er til, hvilket ligger meget godt i tråd med mit klovneri og min gang på hospital, demenscentre og sådan, fortæller Lulu.

Hun fletter sin fortælling sammen med sin skæve og humoristiske tilgang til mennesker - store og små.

- Nærvær, omsorg, kærlighed og respekt er mine kodeord, understreger hun. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.