Kerteminde: Noget af det helt særlige ved den årlige Kirsebærfestival i Kerteminde er, at man ikke skal betale entre for at være med. Der bliver festivalen igennem leveret masser af musikalsk underholdning på Torvet, som man helt gratis kan nyde.

Mne det koster festivalen at levere al denne musik, og da der i år ikke bliver noget afspærret delikatessemarked, man kan opkræve penge for at komme ind på, har arrangørerne igen fået øje på muligheden for at opkræve penge for parkering.

Miljø- og Teknikudvalget udvalg har netop sagt ja til, at arrangørerne i forbindelse med Kirsebærfestivalen må opkræve betaling for parkering bl.a. på den store bådopbevaringsplads.

- Vi har alle interesse i, at festivalen kan hvile på et nogenlunde solidt grundlag, og det er svært for arrangørerne at lave de store indtægter, siger Jepser Hempler (SF), formand for udvalget.

- Vi vil gerne hjælpe dem, det vi kan, så derfor siger vi selvfølgelig ja til, at de kan disponere over områderne ved marinaen. (ström)

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.