Kirken søger frivillige til indsamling


Kirken søger frivillige til indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsamlingsleder Mikael Andersen håber at samle 25.000 kroner ind den 7. marts

Munkebo: Når Folkekirkens Nødhjælp den 7. marts arrangerer sogneindsamling, satser Munkebo Kirke på, at sætte endnu en rekord. Sidste år blev der samlet lidt over 21.000 kroner ind, men for at slå det beløb, har menighedsrådet sat en række nye initiativer i gang.

- Vi forsøger at placere indsamlere foran de butikker, der holder søndagsåbent. Men det kræver lidt flere folk, og derfor håber vi, at mange vil møde op og gå en tur med raslebøsserne, siger indsamlingsleder Mikael Andersen.

Samtidig vil en del af indsamlerne være i stand til at tage imod penge via mobiltelefonen - et nyt system, som organisationen har indført, gør det dermed muligt at skrabe penge sammen, selv om folk ikke ligger inde med kontanter.

Pengene fra indsamlingen går i år til udsatte mennesker i det sydlige Bangladesh. Her trues cirka 20 millioner indbyggere af stigende vandstand og hyppige cykloner. Sidste år nåede indsamlerne rundt til cirka 70 procent af sognets husstande, og næste søndag skal raslebøsserne endnu længere ud.

- Målet er at få 35 indsamlere i sognet til at dække ruterne. Det vil være helt optimalt. I øjeblikket har vi cirka halvdelen, siger indsamlingslederen.

Han kan kontaktes på telefon 29 93 20 63. Hver rute tager cirka to timer, og indsamlingen finder sted fra kl. 12 til 16.

Kirken søger frivillige til indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce