Kertemindes valggeneral: Nu kulminerer det hele


Kertemindes valggeneral: Nu kulminerer det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Kommunes valggeral, Leif Hansen, fortæller, at alt forløber, som det skal.

En lind strøm af mennesker glider gennem entreen til Kerteminde Hallen. Et par enkelte stopper op og orienterer sig en sidste gang ved kandidatlisterne, der er hængt op med tegnestifter på opslagstavler ved indgangen. Gardinerne går til og fra ved boksene, og grin og småsnak giver genlyd i hallen.

- Nu kulminerer det hele, siger valggeneral Leif Hansen, der har bevæget sig ned fra hallens førstesal, hvor han i løbet af dagen sidder og holder det forkromede overblik.

- Det er gået rigtigt godt. Meldingerne fra afstemningsstederne er, at det har været problemløst, og tilgangen af vælgere i løbet af dagen har været jævnt og roligt, fortsætter han.

Sidst på efterm, og en status fortæller, at 43,4 procent af dem, der skal stemme i Kerteminde Hallen, været forbi og sat deres kryds. Klokken 20 lukker valgstederne, og så bliver det for alvor spændende, fortæller Leif Hansen.

- Det er nok særligt kandidaterne, der er spændte, siger han.

- Det er en vigtig afgørelse, der skal træffes. Man er til ansættelsessamtale her hvert fjerde år, og hvordan er det så gået? Fortsætter han.

Leif Hansen regner med, at mandatfordelingen for Kerteminde Kommune er klar ved ti-tiden i aften, men han fortæller også, at man aldrig kan vide sig sikker.

- Der kan været et sted eller flere, hvor man af en eller anden grund ikke kan få det til at stemme. Så bliver man ved til det passer, siger han.

Kertemindes valggeneral: Nu kulminerer det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce