Nordøstfyn: Hvad gør du, når du skal planlægge den næste ferie?

For de allerfleste lyder svaret: Kigger på nettet efter de gode tilbud og de spændende oplevelser.

Derfor er det selvsagt vigtigt, at alle de gode og spændende tilbud, kerteminde Kommune har at byde på, er at finde på nettet. Og heldigvis afslører en ny undersøgelse af Kerteminde-attraktionernes "digital score," at de ligger rigtigt flot i forhold til resten af landet.

- Vi har fået et værktøj til at undersøge attraktionernes tilstedeværelse på nettet. Vi har målt på 19 attraktioner, restauranter og overnatningssteder, og deres score er i gennemsnit 4,1 ud ad 5 mulige, fortæller turistchef Dorte Frandsen.

Værktøjet afslører også, hvor det er, indsatsen kan blive bedre, og for deltagerne i denne undersøgelse er det først og fremmest på videoerne, hvor 88% scorer "mindre godt". Til gengæld scorer 81% af deltagerne "meget godt" på brugervenlighed.

- Det er meget vigtigt, at vi er med og synlige på nettet, så derfor er det et område, vi hele tiden har meget fokus på, understreger Dorte Frandsen.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle
1
Debat: Arbejdet med havnen har kostet 951.000 kroner

Debat: Arbejdet med havnen har kostet 951.000 kroner