HÅNDBOLD: Dame fynsserie Kerteminde-Bolbro 23-17 (12-8).

Kertemindes damer vandt torsdagens bundopgør i Kertemindehallen mod Bolbro klart og kom dermed atter på den rigtige side af nedrykningsstregen. Men trods sejren så er pladsen i næste års fynsserie endnu ikke sikret, så der venter nogle nervepirrende kampe i de næste uger for damerne.

Aftenens kamp mod bundproppen Bolbro startede meget jævnbyrdig, hvor de to hold fulgtes ad til midt i halvlegen. Her fik Kerteminde to udvisninger lige oven i hinanden og dermed så det sort ud. Men de fire markspillere og målvogter Sofie Jensen kæmpede det bedste de havde lært og vandt undertalsperioden med 1-0. Det blev kampens vendepunkt for i det sidste kvarter af første halvleg fik hjemmeholdet langsomt, men sikkert oparbejdet en afgørende føring.

Straks fra starten af anden halvleg blev pauseføringen på 12-8 udbygget med yderligere et par mål på langskud af Gitte Løgstrup inden Bolbro fik pausen rystet af sig og kom i gang. Herefter svingede kampen frem og tilbage men hele tiden med Kerteminde i front med mindst tre mål, så selv om der var nogle dumme boldtab undervejs, så lykkedes det ikke for Bolbro at komme helt op. I slutfasen kunne Kerteminde så slå sejren fast takket være gode indspil til Astrid Rasmussen på stregen, som enten gav mål eller straffekast. Slutcifrene blev 23-17.

Grundstenene i sejren var solidt forsvarsspil foran en velspillende Sofie Jensen i målet. I angrebet styrede Sarah Lyck og Lykke Jensen spillet fornuftigt i store dele af kampen og fik spillet medspillerne fri til scoringer med gode afleveringer, men der sneg sig i perioder for mange tekniske fejl ind i angrebsspillet til at det for alvor blev rigtig godt.

Målscorere for Kerteminde: Sarah Lyck 6, Ida Schmidt-Nielsen 4, Lykke Jensen, Sidsel Stenner Rasmussen, Gitte Løgstrup og Astrid Rasmussen 3 samt Benedicte Frederiksen 1.(BEN)