HÅNDBOLD: Fynske cup damer Kerteminde-Højfyn 19-21 (10-10).

Kertemindes damer spillede mandag aften mod Højfyn (et holdfællesskab bestående af Vissenbjerg, Aarup og Tommerup) i fynske cup og hjemmeholdet gjorde det overraskende godt mod gæsterne, som for bare tre uger siden udspillede Kerteminde og vandt med hele 23-10 i turneringen. Den plet forsøgte Kertemindespillerne på bedste vis at få vasket af. Det var tæt på at lykkedes men et par uheldige dommerkendelser samt de berømte små marginaler var ikke på Kertemindes side, så Højfyn endte med at vinde 21-19 efter en kamp, hvor begge hold havde mange forsøg som prellede af mod træværket. Dramatik var der også undervejs. Således blev Kertemindes hurtige fløj Ida Schmidt-Nielsen nedlagt i et kontraangreb efter bare to minutters spil i noget der lugtede langt væk af et direkte rødt kort. Nu valgte den unge part af dommerduoen helt uforstående kun at straffe overfaldet med en to minutters udvisning.

I store dele af første halvleg spillede Kerteminde med to stregspillere. Det gav en masse chancer til hjemmeholdet, men gæsternes målvogter tog godt fra i målet, så holdene fulgtes af til pausen med 10-10 på tavlen.

I anden halvleg fulgtes holdene også af de første 20 minutter, hvorefter Højfyn havde held med at få slået det afgørende hul med nogle succesfulde kontraangreb og man begyndte at frygte et sammenbrud hos hjemmeholdet i slutfasen. Heldigvis fik Kerteminde rettet op på spillet og fik scoret nogle gode mål på langskud i slutfasen. Men desværre uden at kunne true gæsternes sejr for alvor.

Målscorere: Lykke Jensen og Sarah Lyck 4, Julie Østergaard og Gitte Løgstrup 3, Cathrine Brødsgaard og Astrid Rasmussen 2 samt Matilde Bebe 1. (BEN)