HÅNDBOLD: Herre fynsserie Svendborg-Kerteminde 32-28 (14-17).

Det så længe ud til at Kerteminde kunne overraske i søndagens udekamp mod topholdet Svendborg, selv om holdet stillede op uden en sygdomsramt Thomas Bo Danielsen, men desværre løb det unge Kertemindehold tør for kræfter og løsninger i slutfasen. Dermed slap Svendborg med skrækken og kunne beholde den delte førsteplads i fynsserien.

Kerteminde startede bedst, hvilket ikke mindst skyldtes en rigtig veloplagt Martin Hansen i målet, som med flotte redninger satte hjemmeholdets spillere grå hår i hovedet. I angrebet var det især en velskydende Claus Baslund som irriterede Svendborg og mod halvlegens slutning begyndte de at mandsopdække ham, hvilket blev opretholdt kampen ud. Alligevel lykkedes det Kerteminde at fastholde grebet om kampen takket være de to unge bagspillere Jakob Bermann og Kristian Nygaard.

Svendborg startede bedst efter pausen og fik udlignet til 18-18. Det lykkedes for Kerteminde at beholde initiativet de næste angreb men så overtog Svendborg grebet om kampen og bragte sig foran 25-23. Her løb Kerteminde tør for både kræfter og ideer og måtte se sig slået med 32-28.

Målscorere: Jakob Bermann 8, Kristian Nygaard 7, Claus Baslund 6, Nicklas Bakkely 3, Jeppe Holm 2 samt Jens Møller og Nicolai Jacobsen 1. (BEN)