Kerteminde rykker frem i DI's erhvervsundersøgelse: Næste år skal vi være endnu bedre

Jens Gantriis er formand for erhversudvalget i Kerteminde Kommune. Foto: Michael Bager

Kerteminde rykker frem i DI's erhvervsundersøgelse: Næste år skal vi være endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går den rigtige vej, siger formand for erhvervsudvalget, Jens Gantriis, der forventer, at Kerteminde klarer sig endnu bedre til næste år.

Kerteminde: Kerteminde er rykket fra en plads som nummer 79. til en 66.-plads i DI's årlige erhvervsklimaundersøgelse.

- Min første umiddelbare reaktion er, at når det går den rigtige vej, så kan vi ikke tillade os at være kede af det, siger formand for erhvervsudvalget, Jens Gantriis, der specielt er glad for, at når det handler om kommunalsagsbehandling, så er Kerteminde Kommune rykket frem i bussen til nummer 25 blandt landets kommuner.

- Det viser, at den indsats vi yder lige nu i udvalget, hvor vi har meget fokus på erhvervslivet, den virker, siger Jens Gantriis.

Kerteminde Kommune har blandt andet indført key account managers, så større virksomheder i kommunen kun har en indgang til kommunen.

- Hvis du sidder som virksomhedsleder og har en eller anden udfordring, så ringer du til din key account manager og i stedet for at stille dig videre, så ordner key account manageren sagen for dig. Det letter administrationsgangen for virksomhederne, og det handler jo om at betjene vores virksomheder bedst muligt, forklarer Jens Gantriis.

Vi skal gøre det endnu bedre

Et af de punkter i undersøgelsen, hvor Kerteminde Kommune scorer bundkarakter, er i kommunens image, hvor Kerteminde ligger på en 75.-plads.

- Der skal vi som politikere arbejde med at synliggøre, at vi gerne vil erhvervslivet, og vi gerne vil være med til at udvikle erhvervslivet, siger Jens Gantriis, der håber, at Kerteminde rykker endnu længere frem i bussen, når DI måler erhvervsklimaet til næste år.

- Vi skal ind og kigge på, hvor det er, vi kan gøre det bedre, og målet er, at vi næste år er endnu bedre, end vi er nu, siger Jens Gantriis.

Erhvervslederne er glade

Borgmester Kasper Olesen er glad for, at Kerteminde har fået en bedre placering i undersøgelsen. Men advarer mod at tillægge en enkelt undersøgelse alt for meget værdi.

- Jeg synes selvfølgelig, det er fint, vi rykker frem. Men jeg lægger ikke så meget værdi i undersøgelsen. Jeg lægger vægt på de møder, jeg har med erhvervslederne. Og når jeg møder dem, er de for det meste rigtig glade for samarbejdet med Kerteminde Kommune, siger Kasper Olesen.

Kerteminde rykker frem i DI's erhvervsundersøgelse: Næste år skal vi være endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce