Gratis koncert med indsamling og "Lyserød Lørdag"

Kerteminde/Langeskov: Brystkræft rammer hvert år cirka 175 kvinder alene i Kerteminde, hvor lokalområdet derfor selvsagt er med i den landsdækkende kampagne mod denne frygtede sygdom.

Som led i kampagnen inviteres alle til gratis koncert i Kerteminde Sognekirke 28. september kl. 19.

På plakaten er Hanne Nørgaard, der spiller og synger nogle af sine yndlingssange, Per Andersen, som fremfører egne og andres sange i "sing a songwriter"-genren, samt parret Ole Vedby og Solveig Vedby med danske og engelske sange i folk-stil.

Samtidig kan man støtte kampen mod brystkræft. De penge, der bliver lagt i kirkebøsserne, går ubeskåret til brystkræftforskning.

Det er Kræftens Bekæmpelse i Kerteminde Kommune, som arrangerer koncerten.

- Der er fortsat brug for opmærksomhed og penge til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. Derfor holder vi denne koncert i forbindelse med "Støt brysterne"-kampagnen, udtaler Birgit Martinussen fra Kræftens Bekæmpelse i Kerteminde.

Kræftens Bekæmpelse vil vinde kampen mod brystkræft gennem forskning, forebyggelse og patientstøtte. Brystkræft rammer ikke kun kvinder - det rammer hele familien og omgangskreds, også mænd, børn, venner og familie.

- Ud over koncerten laver vi også en konkurrence og indsamling i Langeskov centret på "Lyserød Lørdag" 7.oktober, og vi håber, at mange butikker vil være med i den store landsdækkende kampagne, fortsætter Birgit Martinussen, som håber, at mange vil være med i kampen. /EXP