Kerteminde-mesterskab i skolehåndbold

Der blev fintet til den store guldmedalje, da Kerteminde Håndboldklub arrangerede skolehåndbold for Kerteminde Kommunes skoler.

Kerteminde-mesterskab i skolehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Idrætscenter har i hele uge 41 genlydt af begejstrede råb, jubel, hujen og skrigen fra 500 håndboldinteresserede børn. 4.- til 7.klasse elever fra hele kommunen har været samlet til skolemesterskaber i håndbold, og det gik ikke stille for sig.

Kerteminde Håndboldklub (KH) havde fået ideen til mesterskabet under sidste års arbejde med DM i foreningsudvikling. I løbet af ugen har der deltaget børn fra Kerteminde Byskole, Nymarksskolen, Langeskov Skole, Fjorden, Munkebo Skole og Hindsholmskolen, og den store succes har givet KH mod på at gentage dagene til næste år.

”Det har været pragtfuldt med så mange glade børn i vores haller” siger John Jäger fra KH. ”Vi vil meget gerne gentage succesen. Forhåbentlig kan vi finde endnu flere frivillige hjælpere til næste år, ja måske kan vi endda udvide med flere klassetrin”.

Kerteminde Kommune havde doneret billetter til Kerteminde Kino til de vindende klasser, men uanset placering var begejstringen stor, hos såvel elever som de lærere der var med. Mange spurgte efter muligheden for at spille mere håndbold. ”Vi har fortalt alle de interesserede børn, om de håndboldklubber der findes lokalt i hele kommunen, så forhåbentlig giver denne uge nogle nye medlemmer ude i klubberne” håber John efter en uge med stemningen helt i top.

Langeskov Skole vandt fire rækker, Kerteminde Skole vandt tre og Nymarksskolen en enkelt række, men det var tydeligt, at samtlige deltagere havde nogle herlige dage. (LLJ)

Måske er en ny tradition i kommunen skabt?

Kerteminde-mesterskab i skolehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce