Kerteminde må erkende sin fattigdom

Kerteminde Kommune skal spare, og den har ikke råd til at tage imod en gave på 1,4 millioner kroner, der kunne finansiere halvdelen af et nyt kajanlæg. For kommunen har ikke selv pengene til den anden halvdel.
Foto: Colourbox

Kerteminde må erkende sin fattigdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Kommune har ikke råd til at tage imod en gave på 1,4 millioner kroner, som skulle bruges til et nyt kajanlæg. Kommunen kan nemlig ikke selv finde resten af pengene.

Kerteminde: Det er dyrt at være fattig. Kerteminde Byråds Miljø- og Teknikudvalg har netop sagt nej tak til en gave på 1,4 millioner kroner fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Pengene kunne dække halvdelen af udgiften til et nyt, 45 meter langt kajanlæg mellem isværket og den kommende jollehavn ved Sdr. Havnekaj.

Nej’et var nødvendigt, fordi politikerne i udvalget ikke kunne finde udvej for at skaffe den anden halvdel af de nødvendige penge. Forvaltningen havde foreslået en lånefinansiering, som senere kunne dækkes ind ved salg af byggeretter på havnen.

- Men sælger vi byggeretter på den nordlige side af havnen, får vi rigeligt brug for pengene til den nødvendige infrastruktur dér. Vi mente ikke, at vi kunne gøre indhug i midlerne på forhånd, siger udvalgsformand Torben Andersen (SF). Han tilføjer, at nej’et var svært: - Vi sad længe på stegepanden. (-søe)

Kerteminde må erkende sin fattigdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce