HÅNDBOLD Herre fynsserie Kerteminde-Bolbro 32-23 (18-10).

Selv om sæsonens store mål kom i hus allerede i sidste weekends kamp mod Tommerup, så fortsatte Kertemindes nykårede 3.-divisionshold sejrsrækken, da nedrykningstruede Bolbro besøgte Kertemindehallen søndag eftermiddag. Efter fælles indløb med klubbens kommende stjerner på U-10 holdet iført guldparykker, så var det igen hverdag i fynsserien. Selv om koncentrationen ikke var helt på toppen ifølge en hoppende og råbende cheftræner på sidelinjen, så lykkedes det alligevel for hjemmeholdet at vinde 32-23 over et pointhungrende Bolbrohold. I en ellers fair spillet kamp skulle den ene dommer dog lige markere sig med et rødt kort for brok til Kertemindes spillende træner Rasmus Bøye i slutsekunderne.

Efter kampen blev spillerne overøst med guldglimmer fra konfettibomber for at markere den nye status som 3. divisionshold i næste sæson var i hus.

Målscorere: Thomas Bo Danielsen 9, Mikkel Schmidt-Nielsen og Claus Baslund 5, Rasmus Bøye og Nicklas Bakkely, Kristian Nygaard og Mikkel Bertelsen 2 samt Teis Bro 1. (BEN)