Kerteminde: Valgresultat vakte glæde og skadefryd hos Borgerlisten

Formand for Borgerlisten, Søren Lilienhoff, synes, at partiet klarede sig godt til kommunalvalget set i lyset af, hvad det var oppe imod - løsgængere fra den gamle borgerliste og et solidt hold fra De Konservative. Foto: Mette Louise Fasdal

Kerteminde: Valgresultat vakte glæde og skadefryd hos Borgerlisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Borgerlistens generalforsamling var der glæde over at have fået et medlem i byrådet og en anelse skadefryd over, at det ikke lykkedes Kertemindelisten at få nogen medlemmer ind.

Nordøstfyn: - Som det jo er bekendt, fik vi faktisk et godt valg, når man påtænker, hvad vi var oppe imod. Ikke mindst den stærke liste fra De Konservative og det, at vi også måtte kæmpe med løsgængerne fra gamle borgerliste, sagde formand for Borgerlisten, Søren Lilienhoff, i sin beretning, da det lokale parti holdt generalforsamling i Langeskov Park.

Han glædede sig over, at Borgerlisten fik ét medlem ind i byrådet: Allan Thomsen kom ind med et personligt stemmetal på 374 stemmer.

- Jeg behøver ikke at nævne, at løsgængerne (Kertemindelisten, red.) ikke kom i byrådet, pointerede han med smil på læben.

- Desværre var dels vores fine resultatet dels ikke mindst De Konservatives ikke nok til at få ændret på den måde, hvor på Kerteminde Kommune skal ledes fremover. Vi havde selvfølgelig håbet på, at firekløvet - K, R, DF og os kunne have fået borgmesterpladsen. Ikke mindst set i lyset af De Konservatives flotte valg, men personlige ønsker fra ikke mindst Venstre blev til det, vi ser i dag, understregede formanden og tilføjede, at han frygter, at der vil komme mange 13/12 afstemninger.

- Vi må hanke op i det lavpraktiske

Når Søren Lilienhoff tog de briller på, som kunne kigge bagud, syntes han, at Borgerligsten godt kunne være stolte af det, som partiet sat sit præg på.

- Noget er gået godt, og noget er mindre godt. Det ved vi alle sammen. Nu må vi igen hanke op i det lavpraktiske, som vi kan få indflydelse på, men jeg må sige, at jeg ikke længere tror på, at vi kan få denne skønne kommune til at få økonomien som selvstændig kommune, pointerede han og sagde, at han ikke mener, at kommunen er i stand til at tiltrække de folk, som har evner og format til at drive en lille kommune, hvor han mener, at det politiske samarbejde de sidste år har været "som et skib i søen uden kaptajn."

På generalforsamlingen fik Poul Erik Grønfeldt og Jesper Hauritz Sørensen genvalg.

Efter mødet, hvor partiets 30 af de 62 medlemmer deltog, konstituerede bestyrelsen sig. Søren Lilienhoff er formand. Poul Erik Grønfeldt er næstformand, Mogens Schack kasserer, Lene Bækholm sekretær og Jesper Hauritz Sørensen bestyrelsesmedlem. Suppleanter er Annette Rigelsen og Lise Skov Jørgensen.

Kerteminde: Valgresultat vakte glæde og skadefryd hos Borgerlisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce