Kerteminde Ugeavis udlodder to billetter til Michael Falch koncert

Mandag den 19. marts kan du komme til at opleve Michael Falch på Anexet i Kerteminde. Du kan vinde billetter til koncerten gennem Kerteminde Ugeavis. Arkivfoto: Mette Mørk

Kerteminde Ugeavis udlodder to billetter til Michael Falch koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag den 19. marts giver Michael Falch koncert på Anexet. Du kan vinde to billetter gennem Kerteminde Ugeavis.

Kerteminde: Den danske sanger, sangskriver og skuespiller Michael Falch optræder på Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde den 19. marts.

Det er velkendte rammer for den folkekære danske sanger, da han var med TV2-programmet "Toppen af Poppen," hvor optagelserne fandt sted netop på Anexet.

Michael Falch er en af musikkens "grand old men" med en lang karriere bag sig både som sanger og som skuespiller. Han blev i 2016 hædret af Statens Kunstfond for sit album "Pludselig Alting Samtidig," som også har høstet store roser fra anmelderne.

Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han brugte sommeren 2017 på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch, og i efteråret udgav Gyldendal hans åbenhjertige ungdomserindringer, 'Til grænsen', ligesom Universal udsendte et opsamlingsalbum ovenpå Toppen af Poppen.

Nu gælder det igen hans solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet i sange, hvoraf en flere er blevet en del af den danske sangskat.

Alt overskud fra koncerten går ubeskåret til Red Barnet Kertemindes arbejde for børn og unge, der har særlige udfordringer.

Du har mulighed for at vinde to billetter til koncerten gennem Kerteminde Ugeavis. Alt, du skal gøre, er at smide et lod i den digitale postkasse. Send os en mail på kuakonkurrence@fynskemedier.dk og oplys heri dine kontaktoplysninger med navn og telefonnummer, så vi kan ringe dig op, hvis du er den heldige vinder. Vinderen får nemlig direkte besked. Vi skal have din mail senest fredag den 16. marts klokken 12.

Kerteminde Ugeavis udlodder to billetter til Michael Falch koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce