Kerteminde: Kerteminde Kino viser onsdag og torsdag - begge dage klokken 18 - dokumentarfilmen, "Silvana," som er en kærlighedshistorie og en knald-på musikfilm, der følger den svenske rapper Silvana Imam de første år i hendes karriere, hvor hun går fra undergrundskunstner til ikon.

I samme periode forelsker hun sig i den allerede etablerede stjerne, Beatrice Eli, og snart er de to et power-par, der sammen når mytiske højder på den svenske musikscene.

Men efter et år i rampelyset, forsvinder Silvana pludselig med en melding om, at hun ikke er en super-helt, bare et menneske.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.